Timjansstekt struts från Vikbolandet

Denna kallskurna struts, är skuren i tunna skivor och serveras
på en frisk sallad med selleri, äpple och fina små salladsblad.
Till detta serveras en dressing med tvist, gjord på våra egna röda vinbär,
spetsat med chili, som ger en fin syra och en aning hetta till rätten.
En smakrik och färgglad kombination.

Abborrfilé från Vättern

En lätt stekt abborrfilé från Vättern, serveras med en finstämd vitvinssås.
Till detta serveras potatis från Östergötland och sparrisbroccoli.
Picklad rödlök och marmelad från Hargodlarna med äpple,
fänkål och rabarber ger något extra både till smak och färg.
Beroende på fisktillgång, kan abborren ibland ersättas med gösfilé från Glan.

Chokladmousse med körsbär

Denna lena chokladmousse, kompletteras med en hint av cognac,
genom de cognacsdoppade körsbären.
Till detta serveras ett hembakat flarn.

Pris: 550:-

Tillbaka