Laxceviche på en bädd av sallad

En fräsch förrätt med svensk lax, här tillagad på Sommarhagens vis och smaksatt med citron och rödlök. Rätten serveras på rostat hembakat bröd. Smaken fulländas av en topping med rom.
Pris: 115:-
Vinförslag: Sassone, Trebbiano

Somriga krustader på Sommarhagens vis

Vad är bättre än en fylld krustad? Jo, tre krustader! Vi fyller den första med en trevlig nubberöra som med sin smak av matjessill hör sommaren till. Den andra krustaden är fylld med en krämig chevréröra som toppas av den prisvinnande marmeladen Guld från Marmeladeri Harg Odlarna. Som fulländning, serveras den tredje krustaden fylld med rödbetssallad på hemmagjort vis. Smaklig upplevelse!
Pris: 95:-
Vinförslag: Lama Chardonnay

Lättrökt rådjursfilé

Rådjursfilén kommer från Sjöarps gård och rökeri och serveras med en kräm gjord på färskt äpple, rödlök och dill – en perfekt smakkombination till det vilda köttet. Hela anrättningen serveras på kavring och en bädd av sallad. En perfekt avslutning på en härlig dag i skogen!
Pris: 120:-
Vinförslag: Il Muretto, Sangiovese, Toscana

Tillbaka