Krispig laxpaj

Den goda laxröran, gjord på varmrökt lax från Sjöarp,
serveras i ett tunt, krispigt pajskal.
Till rätten serveras finskuren sallad, paprika och minitomater.
En smakrik och färgglad kombination.
(ingår i våra 2-rättersmenyer)
Pris: 120:-
Vinförslag: Wente Morning Fog Chardonnay, USA

Lättrökt struts från Vikbolandet

Denna kallskurna struts, glaseras med tranbärsdressing och serveras
på en fräsch salladsbädd. Som en extra smakförhöjning, serveras hemkokt fikonmarmelad.
Pris: 140:-
Vinförslag: Villages, Pinot Noir, Australien

Rådjurstoast

Vi toppar kavringen med en god röra på rådjur från de östgötska skogarna,
philadelphia ost, fransk dijon-senap. Toasten serveras på en bädd av sallad.
En rätt med smak av skogen!
Pris: 135:-
Vinförslag: Chateau L’Argenteyere, Merlot/Cabernet Sauvignon, Frankrike

Purjolökstarte med rom

Vad passar bättre än att starta med en tarte av mild smördegsbotten,
fylld med en blandning av creme fraiche och purjolök, toppad med rom.
Till detta serveras sallad.
(ingår i våra 2-rättersmenyer)
Pris: 120:-
Vinförslag: De Bortoli Semillion/Chardonnay, Australien

Tillbaka