Krämig laxbakelse på en bädd av sallad

Den goda laxröran, gjord på varmrökt lax från Sjöarp,
serveras på kavring och toppas av rom och citron.
Rätten serveras på en fräsch bädd av sallad.
Pris: 120:-
Vinförslag: De Bortoli Semillion/Chardonnay, Australien

Timjansstekt struts från Vikbolandet

Denna kallskurna struts, är skuren i tunna skivor och serveras
på en frisk sallad med selleri, äpple och fina små salladsblad.
Till detta serveras en dressing med tvist, gjord på våra egna röda vinbär,
spetsat med chili, som ger en fin syra och en aning hetta till rätten.
En smakrik och färgglad kombination.
Pris: 125:-
Vinförslag: Villages, Pinot Noir, Australien

Rådjurstartlett med touch av cognac

Sommarhagens rådjursfyllda tartlett, som låter rådjuret stå i centrum.
Med en touch av cognac i såsen och en topping med Boxholmsost,
blir det en smakupplevelse för gommen.
Till detta serveras en sallad, smaksatt med balsamico.
En rätt med smak av skogen!
Pris: 130:-
Vinförslag: Altos Ibericos, Rioja, Spanien

Sommarhagens tomatgalette

En frasig smördegsbotten fylls med Boxholmsost och mild purjolök.
Skivor av körsbärstomater i olika färger,
ger rätten en härlig färg och fin syra.
Pris: 110:-
Vinförslag: Wente Morning Fog Chardonnay, USA

Tillbaka