Här finner du avkoppling och komfort. De nitton fräscha hotellrummen, inrymda i den anrika prästgården – med anor från 1600-talet (se ”historia”) eller i den nyare hotelldelen, ger dig allt du kan tänkas behöva. Alla rum är naturligtvis försedda med dusch och WC och WiFi.

Och vad kan vara bättre än att efter en god natts sömn vakna upp till tystnaden, se hästar som betar och blicka ut över skog och sjö? Ströva runt i hotellets stora och vackra trädgård innan ni intar er frukost!

Vi kan erbjuda 19 dubbelrum med totalt 38 bäddar. Alla rum är naturligtvis utrustade med dusch och WC. Vår frukostbuffé ingår i priset.

Rummen i den gamla prästgårdsbyggnaden ligger på övervåningen och har i många fall utsikt över hästhagen och sjön. De är inredda i gammaldags stil med härlig sekelskifteskänsla.

I den modernare hotellbyggnaden (byggt 2008), är rummen inredda i lantlig stil stil. Här finns rum på markplanet utan trappsteg och är därmed handikappvänliga. De har en egen ingång och hall per två rum – perfekt för olika par som reser i sällskap eller familjen. Dessa rum är också något större och innehåller en sittgrupp. Dessutom finns större rum på övervåningen med härlig utsikt.