Här finner du avkoppling och komfort. De femton renoverade hotellrummen, inrymda i den anrika prästgården – med anor från 1600-talet (se ”historia”) eller i det nyare annexet, ger dig allt du kan tänkas behöva. Alla rum är naturligtvis försedda med dusch och WC och WiFi.

Och vad kan vara bättre än att efter en god natts sömn vakna upp till tystnaden, se hästar som betar och blicka ut över skog och sjö? Ströva runt i hotellets stora och vackra trädgård innan ni intar er frukost!

Vi kan erbjuda 15 dubbelrum med totalt 30 bäddar. Alla rum är naturligtvis utrustade med dusch och WC. Vår frukostbuffé ingår i priset.

Rummen i den gamla prästgårdsbyggnaden ligger på övervåningen och har i många fall utsikt över hästhagen och sjön. De är inredda i gammaldags stil med härlig sekelskifteskänsla.

I den modernare hotellbyggnaden (byggt 2008), är rummen inredda i lantlig stil.
Här ligger alla rum på markplanet utan trappsteg och är därmed handikappvänliga. Det finns en egen ingång och hall per två rum – perfekt för olika par som reser i sällskap eller familjen. Dessa rum är också något större och innehåller en sittgrupp.