I år har det verkligen varit en fantastisk sommar med besök av många underbara och trevliga gäster från både när och fjärran.
Vi har haft glädjen att slå alla rekord sedan starten
(det är den 14:e säsongen!)

Tack alla ni som har bidragit till att göra varje dag
till en härlig dag!

Marianne o Bengt-Göran
med all duktig personal

Tillbaka

Som vanligt har en hel del förbättringar gjorts under vintern. Bl a har flera av rummen i prästgårdsbyggnaden fräschats upp. Nya cyklar har införskaffats för uthyrning till våra populära cykelpaket.

Den stora badtunnan är så populär, att den har behövt bytas ut till en ny. Dessutom har vi byggt en ny mindre badtunna, som ligger avskilt i trädgården, med syrenhäckar och utsikt över hästhagen. Välkommen att boka en härligt avkopplande kväll!

Marianne och Bengt-Göran

Tillbaka

Vi söker dig som brinner för att se till att kundens förväntningar överträffas.
Alla i teamet är lika viktiga!

Du arbetar självständigt, måste kunna ta egna initiativ och själv se vad som behöver göras. Dessutom känna stort ansvar för ditt jobb, vara positiv och framåt. Lätt för att prata med våra kunder och ge en personlig, familjär känsla. Informera om alla aktiviteter vi har möjlighet att erbjuda. Då vi har många utländska gäster, är det viktigt att du kan flytande engelska. Om du inte bor i närheten, behöver du även ha körkort och tillgång till bil för arbetsresor.

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper, men ser gärna att du har någon erfarenhet av branschen.

Vi söker personal inom: Kock/kallskänka/konditor Städning/tvätt/mangling Servering/frukostvärdinna Trädgård/vaktmästare/målning

De olika arbetsuppgifterna kan komma att kombineras. Arbetstiden kan variera dagtid/kvällar/helger.
Tjänsterna påbörjas löpande under april – juni och gäller till augusti/september

Vi ser fram emot ditt svar till: info@sommarhagen.se

Välkommen med din ansökan

Marianne och Bengt-Göran

Tillbaka

Året går fort – nu är det snart dags för jul- o nyårsfirande

Efter en härlig sommar och en varm, fantastisk höst med nya gästrekord, ser vi nu fram emot att få fira jul och nyår tillsammans med alla våra trevliga gäster.

Knappt hinner kanoterna och utemöblerna bort, förrän det är dags att sätta upp julpyntet och julgranen. Sofia har redan börjat rulla alla köttbullar och lägga in våra egna sillar med nya spännande recept.

Varmt välkomna till ett avkopplande julfirande och ett festligt nyårsfirande tillsammans med alla trevliga gäster!

Marianne och Bengt-Göran med personal

Tillbaka

Hoppas ni har haft en lika fin sommar som vi har här på Sommarhagen.
Vi har återigen slagit nytt besöksrekord här denna sommar.
Det är vi verkligen glada för.
Vi har också haft besök av flera utländska journalister
med fina reportage i utländska medier om vår
fantastiska omgivande natur som resultat.

Ett stort tack till alla våra gäster –
och framför allt till hela vår duktiga sommarpersonal
som har jobbat för att alla ska trivas på bästa sätt.

Nu fortsätter vi och den övriga personalen med höstens
alla aktiviteter.
Nästa vecka drar alla konferenser igång, men också
familjefester och bröllop.
Och en ny meny med lokala råvaror är på gång.

Välkomna hit
– vacker natur och avkoppling behöver vi alla året runt!

Marianne och Bengt-Göran med personal

Tillbaka

Nu har sommaren kommit med besked – alltid efterlängtad! Kanoterna är i sjön och ommålning av alla byggnader pågår för fullt. Vandringsleder och cykelleder ska gås igenom och märkas upp. Många trevliga evenemang som t ex Mors Dag, Midsommar och Grillkväll med Jimmy Uller förbereds. Nya sommarmenyn prepareras. Sommarpersonalen kommer på plats och hjälper oss med alla förberedelser.

I år kommer Sofia, Johanna, Geir, Alice, Evelina, Sofia (nr 2), Sara m fl att, tillsammans med oss, se till att ni får en härlig vistelse här på Sommarhagen.

Alla trevliga gäster önskar vi:
Varmt välkomna till en härlig sommar!

Teamet på Sommarhagen
via Marianne och Bengt-Göran

Tillbaka

Sveriges och Östergötlands fina natur är exklusivt på den internationella marknaden. Här är bilder från Visit Swedens stora monter på de internationella mässorna i bl a Holland.
Antalet besökare är c:a 117000 resesugna holländare! Där finns bilden av Sommarhagen i mitten av montern, tillsammans med Volvo-bil, Dalarna, Lappland och annat typiskt svenskt.
Det som är vardag för oss, blir exklusivt och eftertraktansvärt om man inte har tillgång till så vackra skogar, sjöar, ängar som omger Sommarhagen.
Vildmark och tystnad är ett populärt resmål!

Marianne & Bengt-Göran

Tillbaka

Nu är den bästa tiden att njuta av vit snö, härliga isar och snö i backen! Isarna på många av de små omkringliggande sjöarna har redan lagt sig, så de som älskar långfärdsskridskoåkning har mycket att välja mellan. Tolvmannabacken har öppnat med flera nedfarter och även långfärdsskidspåret inbjuder till härlig åkning. Ta med kaffekorgen och njut! Passa på – vi vet inte hur länge vi får njuta av denna underbara tid!

Marianne & Bengt-Göran

Tillbaka

Julförberedelserna i full gång.

Nu är en fantastisk sommar över för denna gång. Vi har slagit alla rekord med 'all time high' under både juli och augusti för de 12 år som vi har haft Sommarhagen. Fantastiskt! Tack alla trevliga gäster som har varit här.

Sensommaren har fortfarande många fina dagar att bjuda på, men här är förberedelserna inför julen i full gång. Vi har redan flera förfrågningar till vårt populära julhelgsfirande den 23-26 december.

Vi hälsar alla våra gäster välkomna att uppleva Sommarhagen även på vintern – det är faktiskt lika vackert en solig vinterdag!

Blivanden tomten Bengt-Göran och tomtemor Marianne

Tillbaka

Se den fina sommarfilmen från en av våra gäster.

Lotta Linderson en av våra trevliga gäster, har gjort denna fina film om sina upplevelser, under ett besök hos oss med utflykter i den vackra omgivande naturen!
En jättefin film tycker vi!
Se och dela hennes upplevelser av vistelsen här på Sommarhagen.
Välkommen tillbaka Lotta - och alla våra andra trevliga gäster!

Önskar

Marianne & Bengt-Göran

Tillbaka

Många är de gäster som har vilat ut i våra rum under dessa 11 år. Nu var det dags för en renovering igen och uppfräschning av alla rum på övervåningen i den gamla byggnaden. Bengt-Göran har jobbat i flera veckor, så nu är rummen färdiga att ta emot nya trevliga gäster igen.
Välkomna!

Marianne & Bengt-Göran

Tillbaka

Nu är vår nya hemsida äntligen färdig!

Efter många månaders arbete har den duktiga webbyrån Viström Webb gjort en – i vårt tycke – kanonfin hemsida! Vi hoppas ni tycker detsamma och att ni tittar in hit lite då och då och ser alla nya spännande saker som händer här på vackra Sommarhagen. Vi kommer även i fortsättningen att uppdatera hemsidan ofta – så håll utkik! Välkomna också att höra av er med kommentarer och idéer.

Marianne & Bengt-Göran

Tillbaka