Att cykla runt i den sagolika Sommenbygden är väldigt populärt. Här ges du tillfälle att uppleva denna vackra bygd med en kombination av både omväxlande natur och intressant kultur.

Vi har 12 olika turer att välja mellan. De har olika längd och svårighetsgrad. Cykelturerna går på små slingrande vägar, mellan sjöar, ängar och genom skogar. De flesta vägarna är små skogsvägar, nästan utan trafik.

Ni cyklar genom olika typer av landskap och passerar både kulturhistoriska gårdar, väl värda ett besök. Ni njuter av härliga vyer över skog och sjö från vackra utsiktspunkter. Turerna går utefter många sjöar – varför inte ta ett dopp. Det finns även möjlighet att handla hantverk på många av de platser ni besöker.

Alla turer börjar och slutar här på Sommarhagen, så någon tung packning behöver ni inte ta med. Ni bor bekvämt i våra mysiga rum (alla har naturligtvis egen dusch o WC) och vi förser er med en god matsäck på turerna. På kvällen återvänder ni till Sommarhagen och avnjuter er middag på vår inglasade veranda med utsikt över hästarna som betar, när solen går ner över sjön.

För mer information om fakta och priser klicka här

Tillbaka


Bokningsförfrågan
Ring oss 0142-30037 alt. klicka här