Upplev ett traditionellt svenskt midsommarfirande i en riktigt svensk idyll: Rött hus med vita knutar i en lantlig miljö, omgivet av hagar, skogar och sjöar.

Njut av en avkopplande helg där du är med och klär midsommarstången i den lilla byn vid sjön. Sedan avnjuter du en hemlagad Midsommarbuffé och på kvällen upplever du solnedgången på vår sommarveranda samtidigt som du känner doften av ny grillat från vår grillbuffé som står uppdukat för dig.

Kanske hinner du med ett dopp i någon av de små sjöarna?

Ni anländer kvällen före och njuter av en 2-rätters middag på sommarverandan. Kanske hinner ni med en kort promenad till vildmarkssjön i närheten?

På midsommarafton äter ni frukost i lugn och ro.
Sedan dukar vi upp ett hemlagat smörgåsbord åt er kl. 12.30-16.
För att ni på ett tryggt och säkert sätt ska kunna njuta av vår goda mat, kommer vi i år att erbjuda två sittningar med förbokade platser, för att begränsa antalet gäster/gång.
Vi erbjuder sittningar
Kl. 12.30
Kl. 14.30
Midsommarbuffén består bl a av: Hemmagjorda sillinläggningar t.ex. Sommarhagens midsommarsill och klassisk matjesill. Ni kan även avnjuta vår hemmagjorda silltårta, blåbärsgravad lax, örtmarinerad fläskfilé. Till detta serveras flera olika sallader samt såser och dressingar, hembakat bröd och olika sorters ostar. Rabarberpaj med vaniljsås och en somrig jordgubbstårta med kaffe, blir sedan en utsökt avslutning på midsommarbuffén.

På kvällen tänder vi vår stora grill och njuter av grillbuffén ute på sommarvarandan (inglasad) kl. 18.30 medan solen går ner över hagarna och sjön.
Från grillen erbjuds bl a grillade kycklingdelar, marinerade revben
och grillspett med grönsaker.
På vårt buffèbord serveras bl a tillbehör som bl a potatissallad, grönsakssallad
med dressingar, ostpaj med Boxholmsost, rostbiff samt hembakat bröd och ostar.

Efter en skön natts sömn i sommarnatten, finns frukostbuffén uppdukat åt er innan hemfärd.

Det finns också möjlighet att anlända på midsommarafton och stanna till söndagen i stället. Eller varför inte lägga till ytterligare en natt för en avkopplande långhelg?!

För mer information om fakta och priser klicka här

Tillbaka