Upplev ett traditionellt svenskt midsommarfirande i en riktigt svensk idyll: Rött hus med vita knutar i en lantlig miljö, omgivet av hagar, skogar och sjöar.

Njut av en avkopplande helg där du är med och klär midsommarstången i den lilla byn vid sjön. Sedan avnjuter du en hemlagad Midsommarbuffé och på kvällen upplever du solnedgången på vår sommarveranda samtidigt som du känner doften av ny grillat från vår grillbuffé som står uppdukat för dig.

Kanske hinner du med ett dopp i någon av de små sjöarna?

Ni anländer kvällen före och njuter av en 2-rätters middag på sommarverandan. Kanske hinner ni med en kort promenad till vildmarkssjön i närheten?

På midsommarafton äter ni frukost i lugn och ro, innan det finns möjlighet att vara med och klä midsommarstången vid hembygdsgården i den närliggande byn.

På Sommarhagen dukar vi upp ett hemlagat smörgåsbord åt er kl. 12.30-16

Passa på att gå ner till hembygdsgården under eftermiddagen och fira midsommar på ett traditionellt sätt med dans runt den lövade midsommarstången.

På kvällen tänder vi vår stora grill och njuter av grillbuffén ute på sommarvarandan (inglasad) kl. 18.30 medan solen går ner över hagarna och sjön.

Efter en skön natts sömn i sommarnatten, finns frukostbuffén uppdukat åt er innan hemfärd.

Det finns också möjlighet att anlända på midsommarafton och stanna till söndagen i stället. Eller varför inte lägga till ytterligare en natt för en avkopplande långhelg?!

För mer information om fakta och priser klicka här

Tillbaka