Lättrökt rådjursfilé

Rådjursfilén kommer från Sjöarps gård och rökeri och serveras med en kräm gjord på färskt äpple, rödlök och dill – en perfekt smakkombination till det vilda köttet. Hela anrättningen serveras på kavring och en bädd av sallad. En perfekt avslutning på en härlig dag i skogen!

Ugnsstekt abborre/gös med vitvinssås

Ett smakrikt exempel på den lokala fisktillgången, då fisken kan variera mellan gös och abborre beroende på vad fiskar'n kan ge oss! Fisken serveras med en specialgjord vitvinssås, mild saffransvinegrette, purjolök, som varvas med zucchini. Potatisen kommer naturligtvis från Östergötland. En spännande rätt med flexibilitet och färgklickar!

Härlig chokladpaj med säsongens bär

En smakrik chokladpaj för chokladälskaren. Serveras med valnötter, säsongens bär och vispad grädde.

Pris: 500:-

Tillbaka