Hur går det till i ett restaurangkök egentligen? Oftast går du till en restaurang, sätter dig vid ett bord, allt är klart, maten kommer ut och du äter. Men hur är det inne i köket?

I denna aktivitet öppnar vi upp dörrarna till det hemliga restaurangköket, och låter deltagarna få laga sin alldeles egna a la carte meny tillsammans med kocken på Sommarhagen.
Välj mellan kött eller fisk, och stilla din nyfikenhet och få en fantastiskt rolig upplevelse på samma gång!

Vi låter kockarna för kvällen laga sin egen trerätters, duka upp ett fint middagsbord och få en inblick i denna stängda värld. Även om ni är kunniga sedan innan eller bara har lagat snabbmakaroner, så passar denna aktivitet er med matintresse. Laga mat under trevliga förhållanden tillsammans med trevliga vänner, och avnjut sedan måltiderna i vår mysiga miljö.
Vad är bättre än att gå på restaurang och äta mat som du själv lagat?

Tidsåtgång: 2-3 timmar
Antal deltagare 6-9 personer
Ingår ej: Dryck till måltiden

Tillbaka